Коледни пожелания

http://napred.bg/коледни-пожелания

Коледа е най-красивият християнски празник, символ на Новата надежда, на раждането, на края на всичко старо, лошо и началото на нов живот. Коледа е ден, в който добрата енергия е навсякъде около нас. Това е времето когато всички коледни пожелания имат своята истинска сила и казани с истинско чувство и любов към ближния разпръскват наистина благотворното си влияние над всички. Ето защо е наистина хубаво когато нашите пожелания за Коледа са искрени и добри. Когато наистина с казаните си коледни пожелания искаме само доброто на близките си и не само.

Когато с нашите пожелания за Коледа сме готови да дарим част от нашата доброта над хората и ги приемем такива какви са. Загърбили лошото, виждайки само доброто в тях и с надеждата, че всички вървим в правилната посока. Такива са искрените пожелания за Коледа. Такава е и магията на този празник. В това вълшебно време.

Да кажеш истински хубави пожелания за Коледа не е лесна работа. Дори и да чувстваш цялата сила на празника в себе си и добрата енергия, която той носи. В крайна сметка не всеки има дар слово и ако се затруднявате с написването на коледни пожелания за вашите близки, то вижте какви пожелания за Коледа сме подбрали за вас на тази страничка.

Нека добрите моменти и съкровищата на днешния ден, на всеки твой ден бъдат златните ти спомени утре. Желая ти много, наистина много любов, щастие и радост. Весела и честита Коледа.

Нека благословията на Коледа да бъде с теб.
Нека мирът на празника никога не те напуска.
И нека годината, която идва да бъде изпълнена със щастие.
Честита Коледа.

Едно не от най-срещаните коледни пожелания, но красива мисъл за живота на Eva K. Logue:

Коледната свещ е прекрасно нещо
Почти не издава звук
Но леко се отдава
Докато самопожертвувателно просто намалява.

Всички коледни пожелания в този дух са красиви, но не забравяйте, че най-красивите пожелания за Коледа са истинските. Дори и не красиви отвън, написани от вас за хората, които обичате те ще достигнат до душата и сърцето. А, точно там е истинския дух на Коледа и истинските коледни пожелания.

Нека мирът на празника никога не ви напуска.

PS. Още много оригинални пожелания и поздрави за Коледа може да намерите тук.

for family and friends Christmas Wishes are hereCopyright © 2023 Free България. All rights reserved. Theme by Rankerz SEO Company